CMet de camper naar Parijs, Maisons Laffitte

Receptie Camping Maisons Laffitte

 

 

Camping

 

 

 

Maisons

 

 

 

Laffitte

 

Met de Camper Parijs bezoeken

 

Parijs bezoeken en camping

 


Als u deze camping bezoekt kun je in het voor en naseizoen met de ACSIgids tegen een gereduceerde prijs overnachten. Het grootste voordeel van deze camping is dat op loopafstand een treinstation aanwezig is.

Het bereiken van de camping is een hele opgave. Hij ligt aan smalle straatjes richting de Seine. Volg in ieder geval de bordjes camping en vertrouw niet altijd op "Tom Tom" Naar de camping toe kun je het best via de

"Rue des Cotes" , dan rechts af de "Rue Johnson" in.

Je rijdt dan richting de camping. Ga over een smalle brug

en zet je caravan, camper goed aan de kant. Tussen de middag is de camping buiten het seizoen gesloten. Men spreekt er Engels. Bij droog weer zijn de plaatsen aan de Seine een aanrader. (zie plattegrond) Wel heb je wat last van treinen die over de brug gaan.

Als je vertrekt vanaf de camping probeer dan zo snel mogelijk de D308 op te komen. Let in de smalle straten op tegenliggers. Bij de stoplichten

(einde weg vanaf de camping) kun je zowel links als rechtsaf. Wij gingen rechtsaf, langs het station,iets doorrijden en draaiden terug de D308 op, snel de voor- steden uit. Parijs bezoeken is heerlijk en zo niet duur.