Vertrekken vanuit de stalling met de camper

De laatste dag poetsen wij.

 

 

Waar

 

 

 

Vertrek je?

 

 

 

Van thuis?

 

Camper en start vakantie

 

Vertrek jij altijd van thuis?

 

 

Het is natuurlijk heel logisch te denken dat je vanuit thuis je vakantie start. De camper een paar dagen voor de deur, aan de lader en vertrekken. Wij hebben dat ook altijd gedaan. Hadden stress voor een parkeerplaats, de angst voor beschadigingen en tijdens de vakantie lieten wij de auto op de parkeerplaats staan tot ergernis van sommige omwonenden. Het kan ook anders!

Vertrekken bij de stalling en daar de auto laten staan.

Ik moet zeggen , de eigenaren van onze stalling zijn geweldige mensen. Voor een lange reis gaan wij een paar dagen van te voren de camper aan de lader zetten en pakken wij al veel zaken in. Op de dag van vertrek nemen wij 1 kan water mee, drinkwater en de rest van de spullen. Bij de stalling pak ik nog eens 20liter water.

Wij stallen de auto en vertrekken.

De laatste dag van de vakantie nemen we een camping niet ver van huis en maken alles schoon, rijden de andere dag rechtstreeks naar de stalling waar alle noodzakelijk- heden weer de auto in gaan. We doen dan nog wel enige werkzaamheden o.a. beide tanks. Vaak hebben mensen in de omgeving niet eens gemerkt dat je met vakantie bent geweest en ook geen zorgen meer van een dure camper voor de deur. Dat was vroeger wel anders...........